Top 6 idei de design pentru amenajarea bucătăriei tale

Bucătăria este una dintre cele mai importante camere dintr-o casă. Atât proprietarii, cât și oaspeții petrec mult timp aici pentru gătit și socializare, iar calitatea acestuia poate fi influențată în mare măsură de modul în care este amenajată bucătăria.

Atât mobila de bucătărie, cât și obiectele regăsite în această încăpere pot schimba radical aspectul său, de aceea specialiștii în design interior îți dezvăluie câteva trucuri pentru amenajarea bucătăriei tale.

Iată cele 6 idei de design care trebuie luate în considerare atunci când îți amenajezi bucătăria:

Depozitează lucrurile inteligent

Gândește dincolo de sertarele profunde și de dulapurile suplimentare. Alege soluții de stocare bine concepute, cu spații adecvate pentru aparate mici, produse alimentare și multe altele. Când există un loc pentru tot, este mai ușor să rămâi organizat și să ai o bucătărie frumoasă.

Ascunde tot ce poți

Frigiderul, cuptorul și hota incluse în mobilă creează un aspect elegant și coeziv pentru bucătăria ta, mai ales dacă aceasta este un concept deschis spre camera de zi. Astfel, vei menține designul elegant și, în același timp, vei putea profita de o depozitare optimă.

Profită de secolul High Tech

Dispozitivele conectate la Bluetooth permit o funcționare mai ușoară a aparatelor. Robinetele automate facilitează spălarea produselor și, probabil, te vor ajuta să economisești mai multă apă. Nu uita să incluzi în bucătărie soluții eficiente din punct de vedere energetic, cum sunt mașinile de spălat vase.

Blaturi compozite

Cauți o opțiune unică, ecologică pentru blaturi? Formate din materiale precum hârtie reciclată sau piatră, blaturile compozite inhibă creșterea bacteriilor și rezistă petelor, zgârieturilor și căldurii.

Alege mobila gri

Deși albul este încă o opțiune excelentă pentru dulapurile de bucătărie, o variantă puțin mai închisă care este preferată în ultimul timp este griul. O modalitate distractivă de a încorpora această culoare poate fi să adaugi o insulă gri sau să faci doar dulapurile de bază din bucătărie în această culoare.

Beton lustruit

Perfect pentru podele eficiente și interesante, betonul lustruit oferă o gamă largă de culori și modele, este durabil și rezistent, perfect pentru bucătăria cu trafic ridicat. Nu trebuie să fie sigilat, deoarece este mai poros decât țigla. Cu toate acestea, va fi o variantă perfectă pentru animalele de companie, dar și pentru petreceri pentru că nu alunecă.

Indiferent de stilul pe care dorești să-l creezi în propria bucătărie, noi te putem ajuta cu o gamă variată de mobilă.

Specialiștii SiPro au creat o gamă variată de modele și culori de mobilă de bucătărie, care oferă un efect echilibrat între frumusețe și funcționalitate, păstrând în același timp un element de inovație în ceea ce privește utilizarea lemnului și a culorilor.

SiPro oferă o notă diferită mobilei de bucătărie, îmbinând perfect linia tradițională cu designul contemporan, stilul elegant, cu cel inteligent. Pentru mai multe detalii urmărește site-ul nostru www.sipro.ro.

Menu