Mobila de bucătărie: idei de bucătării moderne

Indiferent de suprafața disponibilă, bucătăria ta poate deveni atracția casei dacă vei ține cont de câteva reguli de bază: să fie curată, funcțională și să aibă o mobilă de bucătărie modernă.

De cele mai multe ori, designul modern al mobilei de bucătărie poate crea o atmosferă mai puțin primitoare și relaxantă, de aceea trebuie să îmbini corect elementele din bucătăria ta, pentru a crea un spațiu prietenos.

Specialiștii SiPro au enumerat câteva elemente de care trebuie să ții cont dacă vrei să ai o bucătărie modernă și primitoare.

Simplu este întotdeauna frumos

Păstrează bucătăria simplă și aerisită. Dacă optezi pentru o mobilă de bucătărie albă, o poți personaliza adăugând scaune de culoarea lemnului și un colț cu plante care să atragă toate privirile. De asemenea, poți opta pentru dulapuri deschise sau semideschise, acestea sunt de efect și pot armoniza bucătăria ta.

Același truc poate fi folosit și în cazul mobilierului negru, care este foarte atractiv și modern. Combină acest tip de mobilă cu elemente de culoarea lemnului, iar astfel bucătăria ta se va transforma într-un loc cald și minimalist.

Griul echilibrează bucătăria

O mobilă de bucătărie gri poate crea o antiteză între rece și cald. Spațiul de gătit minimalist trebuie să îmbine iluminatul cu formele geometrice interesante pentru a crea un spațiu modern și distractiv.

Culoare, culoare, culoare

Știi expresia: mai colorat=mai strălucitor? Chiar dacă alegi să ai o mobilă de bucătărie albă, o poți înveseli cu electrcasnice colorate sau cu diferite pete de culoare în zone cheie.

De asemenea, poți folosi plantele colorate sau tapetul modern pentru a oferi o strălucire aparte bucătăriei tale.

Îmbină rusticul cu modernul

Crezi că rusticul și modernul nu pot fi combinate? Alege mobila de bucătărie modernă, glossy, în culori rafinate și elegante și combin-o cu o insulă de culoarea lemnului, funcțională și interesantă. Aceasta este combinația inteligentă care va face ca bucătăria ta să arate foarte bine și să creeze un ambient plăcut.

În plus, trebuie să știi că dulapurile din lemn de culoare închisă asortate cu podeaua pot face o bucătărie modernă să fie caldă și primitoare.

Inserează un corp din alt material

Sticlă, aluminiu, catifea, toate acestea oferă mobilei un plus de eleganță și rafinament. Indiferent de culoarea mobilei de bucătărie, alege câteva corpuri pe care să le stilizezi folosind sticla sau oglinda, dar și corpuri îmbrăcate în catifea de diferite culori.

Specialiștii SiPro au creat o gamă variată de modele și culori de mobilă de bucătărie, care oferă un efect echilibrat între frumusețe și funcționalitate, păstrând în același timp un element de inovație în ceea ce privește utilizarea lemnului și a culorilor.

SiPro oferă o notă diferită mobilei de bucătărie, îmbinând perfect linia tradițională cu designul contemporan, stilul elegant, cu cel inteligent. Pentru mai multe detalii urmărește site-ul nostru www.sipro.ro.

Menu