Termene si conditii

Termene si conditii de utilizare a cardului de reducere SiPro

1. Acest card emis de SiPro nu este un card bancar.

2. Acest card este proprietatea SiPro Trading SRL si este un instrument de marketing si de fidelizare pentru clienti.

3. Cardul nu este nominal, este transmisibil si poate fi folosit de oricine il detine. Detinatorul beneficiaza de un discount suplimentar de 5% fata de oferta din magazin de la data respectiva.

4. In clipa in care se cere aplicarea discountului suplimentar, cardul trebuie inmanat vanzatoarei care il va anexa comenzii.Daca acest card nu este anexat la comanda , discountul suplimentar nu se acorda.

5. Se poate folosi un singur card o singura data. Daca cel care da comanda are mai multe carduri, le poate folosi la comenzi diferite (max 5% suplimentar).

6. Cardul se foloseste doar pentru mobilier si canapele.

7. Cardul nu poate fi folosit pentru electrocasnice, saltele, accesorii etc.

8. Cardul nu se poate folosi pentru comenzi tip proiecte mari (ex: hoteluri, retele de magazine, retele de benzinarii, birotica pentru firme etc). Aceste comenzi se discuta separat fata de magazin.

9. SiPro Trading isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament oricand in functie de politica de marketing si de conditiile din piata.

10. Acceptarea primirii cardului inseamna acceptul celui care il detine de a se supune acestor termene si conditii.

11. Pe card este trecuta adresa web a acestei pagini, deci clientul (posesor de card) poate accesa si citi oricand aceste termene actualizate.

Menu