Wood Line 6

Clasicul poate fi reinventat? Sigur că da! Iar asta chiar la tine în bucătărie! Eleganța și bunul gust sunt doar câteva dintre elementele atemporale pe care un design interior clasic le păstrează atât prin nuanțele neutre ale mobilierului, cât și prin cele ale pereților, cu ajutorului unui mozaic în aceeași notă de culoare.

Wood Line 5

De parcă ar fi creat special pentru pasionații de artă, inspirat de atmosfera caldă și plină de vitalitate a casei tale, acest mobilier de bucătărie ne spune că fiecare moment petrecut acasă este unul prețios! Modernă, cu accente puternice de culoare, această bucătărie oferă un boost de energie și creează spațiul ideal pentru tine!

Wood Line 4

Îți dorești o atmosferă întotdeauna primitoare chiar în bucătăria ta? Nimic mai simplu! Bucură-te în fiecare zi de aceasta cu ajutorul unui spațiu, ce îmbină perfect aspectele designului modern cu cele ale stilui clasic! Bucătăria din gama Wood Line oferă un aspect actual și rafinat, echilibrat de o estetică utilitaristă.

Wood Line 3

Dacă ar trebui să descriem bucătăria Wood Line printr-un singur cuvânt, cu siguranță acela ar fi „eleganță”. Un loc sofisticat, practic și util echipat, cu un mobilier de cea mai înaltă calitate, finisaje deosebite și linii fine… locul perfect pentru a-ți începe dimineața cu zâmbetul pe buze!

Wood Line 2

Eleganța nu are limite în bucătăria Wood Line! Fiecare detaliu al acestui spațiu luxuriant este la superlativ – de la mobilierul modern, dar cu linii clasice, la finisajele deosebite, la albul cremos complimentat de căldura pastelurilor folosite.

Wood Line 1

Zilele de vară nu au fost niciodată mai aproape de tine! Acum, cu bucătăria Wood Line, ai mirosul zilelor de vară în fiecare dimineață! Mobilierul modern, îmbinat cu elemente rustice de decor, cu căldura nuanțelor folosite și a finisajelor aparte, transformă acest spațiu într-unul nemaipomenit pentru iubitorii de aventuri!

Menu