Trend Line 4

Cu siguranță o nuanță a momentului, griul este o culoare neutră, ce ne convinge cu ajutorul acestei bucătării că se poate combina foarte ușor cu alte elemente pentru a crea un decor distinct, special pentru tine! Mai mult, detaliile de cupru ale feroneriei oferă o atmosfera luxuriantă, ce îmbracă întreg spațiul!

Trend Line 3

Eleganța atemporală oferită de nuanțele calde ale lemnului alb-untos oferă bucătăriei tale un aspect plin de rafinament și o delicatețe aparte. Cu linii ideale și un design absolut inedit, atingerea albă din lemn natural oferă nu doar un impact deosebit, cât și un adevărat sentiment de căldură întregului spațiu!

Trend Line 2

Cu un design minimalist ce arată high-end, bucătăria Trend Line se diferențiază atât prin calitatea materialelor, cât și printr-un aspect final bine echilibrat al culorilor! Cu o eleganță aparte, ea îmbină accentele calde ale lemnului cu subtilitatea albului imaculat. Notele închise ale blatului din quartz adaugă o amprentă personală a stilului printr-o culoare contrastantă.

Trend Line 1

Energie, energie și iar energie! Cu această stare de bine vei începe fiecare dimineață în bucătăria Trend Line! Accentele de culoare galbenă ale pieselor de mobilier surprind prin versatilitatea lor, potrivindu-se perfect cu elementele clasice ale lemnului și cu finisajele atent gândite.

Menu