Trend Line 1

Trend Line

Eleganță atemporală și design deosebit – două caracteristici ale bucătăriei Trend Line, spațiu ce se remarcă prin materialele de înaltă calitate, creând o atmosferă luxuriantă și rafinată! Mobilierul modern în totalitate, cu un model elegant și linii simple, dar puternice, transformă această bucătărie într-o adevărată operă de artă!

Trend Line 2

Trend Line

Different is beautiful! Iar în cazul bucătăriei Trend Line, different is absolutely amazing! Această bucătărie uimește prin detaliile surprinzător de moderne, culorile pastelate, complimentate de finisaje arămii și un mobilier de cea mai înaltă calitate!

Trend Line 3

Trend Line

Energie, energie și iar energie! Cu această stare de bine vei începe fiecare dimineață în bucătăria Trend Line! Accentele de culoare galbenă ale pieselor de mobilier surprind prin versatilitatea lor, potrivindu-se perfect cu elementele clasice ale lemnului și cu finisajele atent gândite.

Trend Line 4

Trend Line

Zilele bune se cunosc de dimineață! Iar în bucătăria Trend Line, fiecare dimineață este perfectă, deoarece este acompaniată de atmosfera caldă, creată de design-ul modern și de elementele decorative ce creează o lumină aparte!

Menu