Roma Line 5

Niciodată nu a fost mai ușor să transformi bucătăria ta într-un mix de personalitate și rafinament, decât cu ajutorul culorilor vibrante și al detaliilor exclusiviste, realizate cu grijă până la cel mai mic detaliu! Bucură-te de un spațiu duo-cromatic, ce asigură o perfectă armonie vizuală, în care nuanțele calde de alb untos se întrepătrund cu accente puternice ale albastrului marin.

Roma Line 4

Albastrul este o alegere de top pentru o paletă ce conturează ideal o bucătărie modernă! Cu un design exclusivist, versatil și cu un aer întotdeauna fresh, mixul dintre accentele subtile de culoare și elementele îndrăznețe de albastru-granit are rolul de a sublinia eleganța atemporală a bucătăriei tale!

Roma Line 6

Cu un aer contemporan și un design modern, bucătăriile minimaliste, dar extrem de funcționale rămân preferatele noastre! Iar culorile neutre sunt cele ce aduc ordine și relaxare. Creează senzația unică de spațiu suplimentar și un confort sporit!

Roma Line 3

Cu un design rustic, temperat cu ajutorul unor detalii moderne, această mobilă de bucătărie este realizată dintr-un mixt de culori splendide, ce îmbină nuanțele naturale cu cele pastelate, impresionând atât printr-o estetică uimitoare, cât și prin texturi specifice, ce oferă un aspect final cald, luminând instantaneu întregul spațiu!

Roma Line 2

Unitatea acestei bucătării este departe de a fi plictisitoare, ba din contră! Aceasta surprinde prin eleganța și stilul ei, prin rafinamentul pieselor de mobilier, prin finisajele excepționale și liniile echilibrate.

Roma Line 1

Bucătăria Roma Antracit – standarde înalte, mobilier de cea mai înaltă calitate! Cu un design simplu, elegant, stylish și contemporan, această bucătărie te poartă într-o atmosferă luxuriantă, ce-ți transmite, în fiecare dimineață, chef de viață!

Menu