Gloss Line 10

Cu dulapuri minimaliste, palete de culori neutre și linii precise, ce se bucură de o lumină inerentă, aceasta este o bucătărie contemporană ce prezintă o eleganță subtilă care nu se va demoda niciodată!

Gloss Line 9

Bucură-te de un spațiu modern, ce integrează perfect detaliile unei bucătării contemporane cu un stil minimalist si un design elegant, realizat de Bl Studio Associates, cu linii curate și elemente de înaltă calitate, ce oferă o puternică funcționalitate.

Gloss Line 8

Curățenie, liniște, minimalism. Trei caracteristici ale acestei bucătării care, prin simplitatea sa, îți lasă creativitatea să zburde… în farfurie! Locul perfect pentru gătit, proiectat pentru a fi cât mai spațios, dar și elegant.

Gloss Line 7

Bucătăria Gloss Line este definiția rafinamentului, alcătuită din materiale deosebite, de înaltă calitate, cu un design gândit special pentru clienții pasionați de artă. O bucătărie ce nu este doar funcțională și bine compartimentată, ci și un spațiu sofisticat , gândit până la cel mai mic detaliu.

Gloss Line 6

Gândită special pentru cei ce vor să se diferențieze, această bucătărie este menită pentru a-ți inspira diminețile și a-ți oferi doza de energie de care ai nevoie! Modernă, cu accente puternice de culoare, caracterizată de atenția deosebită la detalii a tuturor elementelor acesteia, bucătăria Gloss Line este perfectă pentru cei inovatori și îndrăzneți!

Gloss Line 5

Știm că detaliile fac diferența, dar în acest caz, personalitatea ta face diferența! Iar bucătăria Gloss Line este perfectă pentru cei ce iubesc design-ul modern, dar în același timp minimalist, cu accente curate, simple, unice și rafinate. Creează-ți bucătăria visurilor tale, exact așa cum mereu te-ai gândit și ești gata să te apuci de gătit!

Gloss Line 4

Micile momente se transformă în adevărate mari plăceri în bucătăria Gloss Line de la SiPro. Finisajele realizate cu mare atenție, întregul design contemporan și materialele luxuriante folosite te vor face nu doar să vrei să gătești mesele pentru cei dragi, dar și să petreci timp de calitate cu tine și… poate chiar să lucrezi de acasă!

Gloss Line 3

Tradiționalul modern? Sigur că da! Această bucătărie este perfectă pentru cei ce visau mereu la un spațiu tradițional, cu elemente rustice, adus în actualitatea urbană! Lemnul se potrivește perfect cu stilul modern al mobilierului, creând un echilibru vizual nemaipomenit!

Gloss Line 2

Elegance and utility… there’s no place you’d rather be! Bucătăria Gloss Line este întruchiparea eleganței, dar și a practicabilității – un spațiu ce te inspiră să fii creativ și îți face, în același timp, viața mai ușoară! Mobilierul simplu, dar modern, transformă această bucătărie într-una perfectă pentru apartamentul tău, îmbinând, într-un mod echilibrat, lemnul clasic cu materiale moderne și culori neașteptate.

Gloss Line 1

Stylish, simplă, dar with a twist, bucătăria Gloss Line îi va oferi casei tale un aer fresh, dar în același timp elegant. Design-ul exclusivist, materialele de înaltă calitate și atenția deosebită la detalii aduc clasicul în secolul XXI și luxul în bucătăria ta!

Menu